Relay, Inmedio üzletek üzemeltetése

 

Szolgáltatások

Szolgáltatásainkról ITT olvashat bővebben

Üzemeltetési forma

A  Relay és Inmedio üzleteket a Lapker Zrt. vállalkozó partnerekkel együttműködésben üzemelteti, többnyire határozatlan időtartamra szóló Közvetítői Szerződés alapján. Leendő partnereink pályázati anyagának benyújtásához nem, de a szerződéskötéshez már szükséges a vállalkozás megléte. 

Üzemeltetési költségek

Az üzletek létesítésével, működésével és üzemeltetésével kapcsolatos minden költséget vállalatunk visel. Az üzletekben dolgozó munkatársak részére kötelező az emblémás formaruha viselése, ezeket a vállalkozó költségére vállalatunk biztosítja. 

Elszámolás, jutalék

Vállalkozó partnerünknek a szerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően szükséges az üzletet üzemeltetni, és a meghatározott nyilvántartásokat vezetni. Az üzlet árbevétele a Lapker Zrt részére befizetésre kell, hogy kerüljön. A vállalkozó partner az előírások szerinti üzemeltetésért (az üzlet forgalmának mértéke szerint, termékcsoportonként) forgalmi jutalékra, és (az üzemeltetés minőségi kritériumainak történő megfelelés alapján) minőségi jutalékra jogosult.

Árukészlet, óvadék

A márkás üzletek működéséhez szükséges árukészletet a Lapker Zrt finanszírozza és biztosítja, a vállalkozó, mint bizományos vállal felelősséget a boltban lévő árukészletért. A szerződéses üzemeltetés feltétele a vállalkozó részéről egy az adott üzlet forgalmával arányos biztosíték letéte.

Oktatás

A márkás üzletek működtetéséhez szükséges szakmai ismereteket vállalatunk biztosítja a vállalkozó részére önköltséges 5 napos tréning formájában, melynek helyszíne hálózatunk egy márkás hírlapboltja és központi oktatótermünk. A tréning és az azt követő vizsga sikeres teljesítése feltétele a szerződéskötésnek. A márkás üzleteinkben elérhető további szolgáltatásokra vonatkozó tanfolyamok és vizsgák is szükségesek lehetnek a teljes bolti kezelő személyzetnek. (Például a lottóterminál üzemeltetéséhez.) Ennek részleteiről kérjük, érdeklődjön partnerkapcsolatokkal foglalkozó kollegáinknál.

Kapcsolat

Partnerkapcsolatokkal foglalkozó kollegáink a következő elérhetőségeken várják megkeresésüket munkaidőben hétfőtől – péntekig 09:00-17:00 óráig,

     

Kalamusz István

Budapest,Pest,Fejér,Tolna, Baranya, Somogy megye

+3630/235 5377

Ocskóné Kis Réka            

Budapest, Pest, Bács-Kiskun, Csongrád,

Jász-Nagykun-Szolnok megye

+3630/431-1128

Szalainé Sáhó Marianna            

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron,

Veszprém,Vas, Zala megye

 

+3630/956-0451

Parácsi Tibor            

Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj Zemplén, Csongrád,

Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar,

Békés megye
 

+3630/915-3382

 

Az érdeklődők által leggyakrabban intézett kérdéseket és azokra adott válaszainkat a GYIK-ben olvashatják el.